POEDERSKIËN IN DAVOS
Het zal je niet ontgaan zijn dat het flink sneeuwt in de Alpenlanden. Dit brengt vele gevaren met zich mee en zeker als het valt met de hoeveelheden van dit moment, ik heb berichten ontvangen van collega’s en vrienden die geen kant meer op kunnen. Klik op de foto en lees het complete verhaal op mountainreporters..

VAN STADSCENTRUM TOT SENSATIONELE UITZICHTEN IN INNSBRUCK
Afgelopen week was ik op bezoek in mijn oude woonplek, Innsbruck in Tirol. Ontzettend fijn om weer even terug te zijn en om bekenden weer te zien en te spreken. Ja natuurlijk, ook de bergen waren weer een bron van inspiratie en uitdaging. Klik op de foto en lees het complete verhaal op mountainreporters..

SLECHT ZICHT EN SAMENGEKNEPEN OGEN
Na een korte pauze in het skiseizoen ben ik weer terug in de Alpen. Ik start dan ook op een van mijn vertrouwde locaties: Innsbruck.  De dag na aankomst is het tijd voor de eerste skitour, samen met Giacomo(IT) heb ik afgesproken om een leuke uitdagende maar niet al te lange tour te maken door het Karwendel gebergte. Klik op de foto en lees het complete verhaal op mountainreporters..


HET 'REGENT' LAWINES
De Laatste weken regent het allerlei helse berichten over de sneeuwval in Oostenrijk. Wat niet zo gek is, maar laat je niet misleiden door dit nieuws, vooral niet door gekke uitspraken als: “Je moet oppassen voor lawines”. Klik op de foto en lees het complete verhaal op mountainreporters..


HOCH DUCAN VAN TOP TOT TEEN
Op zondag ochtend gingen we al vroeg op pad met vier man, zodat we met onze gezichten nog op slaapmodus om ongeveer zes uur onze eerste stappen konden zetten. Het duurde niet al te lang om wakker te worden door de harde, droge en koude lucht die in onze wangen deed bijten. Klik op de foto en lees het complete verhaal op mountainreporters..