Door de huidige situatie met het  COVID-19 virus proberen wij nog steeds al uw aanvragen en vragen te beantwoorden, op dit moment kunnen we helaas geen avonturen plannen. We raden iedereen dan ook aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Zodra er weer nieuwe mogelijkheden zijn, zullen wij je zo snel mogelijk een mooi avontuur voorschotelen. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Wij werken samen met: 

Snel fietsen – Dé winkel voor de sportieve fietser

Snel fietsen staat voor perfectie op maat: een zeer enthousiast team van fietsplezier adviseurs. Een ruime kledingafdeling voor vakantie, racefiets of mountainbike doeleinden. Een groot assortiment onderdelen, accessoires en tijdschriften. Het in topconditie houden van je huidige fiets door vakkundig onderhoud.
Sinds 1953 bouwen we ons eigen merk Snel fietsen. Deze worden compleet naar de wensen van de klant met de hand in eigen huis getekend, gebouwd en afgemonteerd. Bij onze Snel fietsen zijn de mogelijkheden schier oneindig. Wij bouwen een fiets naar jouw wensen en verwachtingen.

De eigenaar Richard Novak was Europees kampioen, wereldbekerwinnaar. Twaalf keer Duits kampioen op de skibob, behaalde een snelheidsrecord in Les Arcs (F) en was bondscoach van het Duitse nationale team. Nu deelt hij zijn rijke ervaring en passie in zijn ski en mountainbike verhuur. Ook verhuurt hij appartementen.

 

Met een gedreven team van in totaal 50 reporters, gastbloggers en fotografen schrijft Mountainreporters dagelijks over outdooractiviteiten, in de bergen, de bossen, op het water en in de lucht. Ze delen het laatste nieuws en publiceren reisverhalen om je te inspireren nieuwe ervaringen op te doen in de natuur.