Partners

Gravitas Adventures

Gravitas Adventures

Travel Agency

About Gravitas, dat is de latijnse benaming voor zwaartekracht. Deze groep van outdoor freaks is in het leven geroepen om hun passie en enthousiasme met betrekking op elke outdoor gerichte sport of activiteit te delen met de avontuurlijke medemens, Dus sta jij helemaal te trappelen om te gaan mountainbiken, skiën, wandelen, trekken, raften, kajakken met echte professionals? Kijk dan binnenkort even op hun website(verwacht oktober). Het aanbod van clinics, trainingen en georganiseerde trips word binnenkort ook door Skiwithsiebe georganiseerd en aangeboden. Stay tuned!

Mountainreporters

Mountainreporters

Avonturenwebsite

About Met een gedreven team van in totaal 50 reporters, gastbloggers en fotografen schrijft Mountainreporters dagelijks over outdooractiviteiten, in de bergen, de bossen, op het water en in de lucht. Ze delen het laatste nieuws en publiceren reisverhalen om je te inspireren nieuwe ervaringen op te doen in de natuur.

Snel fietsen

Snel fietsen

Dé winkel voor de sportie

About Snel fietsen staat voor perfectie op maat: een zeer enthousiast team van fietsplezier adviseurs. Een ruime kledingafdeling voor vakantie, racefiets of mountainbike doeleinden. Een groot assortiment onderdelen, accessoires en tijdschriften. Het in topconditie houden van je huidige fiets door vakkundig onderhoud. Sinds 1953 bouwen we ons eigen merk Snel fietsen. Deze worden compleet naar de wensen van de klant met de hand in eigen huis getekend, gebouwd en afgemonteerd. Bij onze Snel fietsen zijn de mogelijkheden schier oneindig. Wij bouwen een fiets naar jouw wensen en verwachtingen.

Richard Novak

Richard Novak

Ski, bike & appartments

About De eigenaar Richard Novak was Europees kampioen, wereldbekerwinnaar. Twaalf keer Duits kampioen op de skibob, behaalde een snelheidsrecord in Les Arcs (F) en was bondscoach van het Duitse nationale team. Nu deelt hij zijn rijke ervaring en passie in zijn ski en mountainbike verhuur. Ook verhuurt hij appartementen.