Door de huidige situatie met het  COVID-19 virus proberen wij nog steeds al uw aanvragen en vragen te beantwoorden, op dit moment kunnen we helaas geen avonturen plannen. We raden iedereen dan ook aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Zodra er weer nieuwe mogelijkheden zijn, zullen wij je zo snel mogelijk een mooi avontuur voorschotelen. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Karwendel

Komende winter word het natuurlijk weer een geweldige en hopelijk strenge winter. Daarom is het komend jaar echt eens tijd om helemaal door de ongerepte sneeuw te trekken met de tour-ski's. Samen met mijn buddy Giacomo(IT) trek ik dwars door het ruige Karwendel gebergte in Oostenrijk. Het Karwendel gebergte is een bergketen dat ten noorden van het Oostenrijkse Innsbruck(Tirol) ligt. Het gebied is dan ook te zien vanaf de Nordkette(met skilift bereikbaar vanuit Innsbruck). Om deze bergketen echt te bereiken en toegang te krijgen tot onze route moeten we naar het aan de Duitse grens liggende dorpje Scharnitz, daar zal onze tocht beginnen. We zullen 5 á 6 dagen onderweg zijn om naar het dorpje Pertisau te komen, dat ligt aan het goed bekende meer de Achensee. Totaal zullen we zo'n 65 km moeten afleggen met elke dag rond de 1500 hoogte meters omhoog(en natuurlijk keihard omlaag). Op de route komen we een aantal passen en bergtoppen tegen, waaronder: Hoher Gleirsch(2492m), Jagerkarspitze(2608m), Gr. Lafatscher(2696m), Hochgluck-scharte(2387m), Westliches Lamsenjoch(1940m) om vervolgens af te dalen naar onze eindbestemming Pertisau. Onderweg slapen we in een tent en koken we onze eigen maaltijden op een brander, echte bivak dus!

Tijdens deze hopelijk prachtige en onvergetelijke tocht, willen we jullie natuurlijk een beetje laten meegenieten en onze sportieve prestaties niet onopgemerkt laten. Mis geen moment en volg INSTA: @gravitasadventures @skiwithsiebe, Have fun!


Route indicatie(niet vast)