Door de huidige situatie met het  COVID-19 virus proberen wij nog steeds al uw aanvragen en vragen te beantwoorden, op dit moment kunnen we helaas geen avonturen plannen. We raden iedereen dan ook aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Zodra er weer nieuwe mogelijkheden zijn, zullen wij je zo snel mogelijk een mooi avontuur voorschotelen. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Pure. Power. Patagonia. 

Met de ski’s op de fiets door het Chileense Patagonië van berg naar berg te reizen om deze bergen met de tourski’s te bedwingen. Een reis van ruim 2000 fietskilometers met alleen milieuvriendelijke hulpmiddelen, alles op eigen kracht. Deze wel te noemen expeditie gaat naar inschatting ongeveer zestig dagen duren, waarin de mooiste skibergen van Patagonië overwonnen moeten worden.

De enige sporen die achtergelaten mogen worden op deze expeditie zijn voetsporen, bandensporen en onze skisporen in de Chileense sneeuw. Het team moet gevormd gaan worden uit vier personen: twee skiërs, een fotograaf(op en af de berg) en een avontuurlijke woordvoerder die mee fietst en de veiligheid waarborgt in het basiskamp op de momenten dat de andere drie teamleden op de berg zijn. Naast de woordvoerder in het expeditie team is er in Nederland ook een persvoorlichter die dagelijkse updates ontvangt van het expeditie team. De route zal lopen van Puerto Montt tot aan Puerto Natales, onderweg zullen meerdere bevoorradingen zijn.

 

TEAM:

 Giacomo Piazza (IT)
Adriano Losso (IT)
Siebe Steehouder (NL) 

 

De expeditie staat gepland in het voorjaar(Patagonië) van 2021. Er moeten in aanloop naar dit project meerdere publicaties/exposure momenten van de voorbereiding komen, op tv, op sociale media en met organisatie van evenementen. Deze middelen moeten gebruikt gaan worden om meer aandacht te krijgen voor de expeditie, maar ook dienend zijn aan de grote vraagstukken als volksgezondheid, milieu en sport en bewegen.

Tijdens de expeditie worden er kleine videoreportages en verhalen gepubliceerd. Tijdens de expeditie zal onze fotograaf voldoende materiaal maken om vervolgens een complete documentairefilm te maken die een duur van ongeveer een uur zal hebben.

In alle gepubliceerde stukken, films, reportages en media momenten zullen sponsoren en betrokkenen nadrukkelijk naar voren worden gebracht en in een positief daglicht worden gesteld.

Momenteel ben ik in volle gang dit project van de grond te krijgen, hierbij krijg ik al hulp van meerdere partijen:

SALEWA – ZAG CHAMONIX  - FLOA

Om deze expeditie tot een goed resultaat te brengen zoeken wij partners, dus bent u particulier en/of een bedrijf en spreekt dit project u aan, neem dan direct contact op.

Graag slaan we de armen ineen om samen verder te komen en onze doelen te voltooien.


Vul het contactformulier in met het onderwerp: Pure. Power. Patagonia. 2021.