Siebe Steehouder

Ik ben Siebe, de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd en verdiept in de ski en mountainbike wereld, dit heb ik gedaan door een aantal jaren in Oostenrijk te wonen. Ik heb in verschillende regio's van dit prachtige bergland gewerkt als skileraar en mountainbike gids. Hierdoor weet ik natuurlijk goed de weg en heb ik een groot en betrouwbaar netwerk.

Skiën door de verse poedersneeuw, fietsen door prachtige landen en vooral veel buiten zijn. Dat zijn de dingen die ik het liefste doe, hierin zoek ik vaak mijn grenzen op. Met mijn reizen, verhalen en reportages hoop ik jullie in gedachte of letterlijk mee te nemen in het avontuur.

Skiwithsiebe.com is aanvankelijk gestart om beter contact te houden met mijn vaste klantenkring binnen het skiën. Nu ga ik volledig mijn eigen weg. Ik organiseer zowel in de zomer en in de wintermaanden sportieve reizen die je het echte avontuur bieden en laten beleven. Sinds kort doe ik dit ook samen met mijn goede vriend Giacomo, samen gaan we onder de naam Gravitas Adventures sportieve reizen aanbieden die zich betrekken tot de bergen in Italië en Oostenrijk. We worden bij deze projecten beide ondersteund door het Franse Skimerk ZAG en kledingmerk Salewa. Zelf zullen we deze reizen begeleiden en waar nodig worden we ondersteund door gekwalificeerde berggidsen uit ons eigen netwerk.

Het draait bij ons allemaal om het samen beleven van de natuur op een sportieve manier. Hierbij moet iedereen plezier en uitdaging vinden op een persoonlijk niveau.

Naast een mooi aanbod van reizen, kan je op Skiwithsiebe.com op de hoogte blijven van mijn eigen avonturen, prestaties en expedities. Kijk hiervoor op de expeditie of blog pagina.

 Mocht je vragen hebben, dan kun je ze gerust mailen naar info@skiwithsiebe.com of het contactformulier invullen.

Ik zie je buiten!